Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Bålgrej

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Petromax Griddle and firebowl fs 38, 48 og 56, er båludstyr med flere funktioner. En bålpande i den lækre klasse og samtidig et bålsted. Vi har testet Griddle and Fire Bowl, og det var ikke hårdt. Nøj noget lækkert mad man kan lave på bålpanden!

petromax griddle and fire bowl

Griddle and Fire Bowl 38, 48 og 56

Petromax Griddle and firebowl fs 38, 48 og 56 er igen multifunktionelt båludstyr. Du kan f.eks. bruge Griddle som bålfad, hvis der ikke er bålsted ved din lejr. Dette gør, at naturen ikke bliver overrendt med afbrændte områder, og ydermere får du god fodvarme, når det er koldere i vejret.

petromax griddle 38 48 og 56

Du kan også, som billederne også viser, bruge Griddle som bålpande. Det tykke stål er velafvejet i forhold til brugen. Din ret brænder altså ikke på, lige så snart ingredienserne rammer panden. De tre ben udnytter tre-bens-princippet, så fadet uanset underlag vil finde en balance. Det gør det ikke med et stativ på 4 ben. Højden er fin ,og Griddle er et lækkert redskab til madlavning.

Specifikationer Griddle fs56

Vægt 7100 gram
Diameter 56 cm.
Pris 849,-

petromax baalpande

Vi bruger fs56 i anmeldelsen (billederne). Der er plads nok til madlavning til 6-7 personer. Du kan også stable Griddle. Hvis du bruger fs56 nederst som bålfad og fs48 eller fs38 øverst, har du en fin ståhøjde til madlavning.

Læs også

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia