Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Snitning

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Interview med den dygtige Henrik Woodpek, der blandt andet snitter flotte, sjove og anderledes figurer/skulpturer. Henrik giver dig et godt indblik i, hvad du skal bruge for at komme i gang med at snitte.

henrik woodpek

Se videoen med Henriks skulpturer her

Bogen Tälj er en guide til dig der gerne vil finde inspiration til nye projektet at snitte, blive klogere på sløjd eller gerne vil igang.

Tälj boganmeldelse

I vores gør-det-selv serie om snitteværktøj, er vi denne gang kommet til en kølle. Køllen bruges bl.a. til at lave detaljer eller grov arbejde, men vi kan også bruge den til at lave blanks* med øksen.

snittekølle

Vi har interviewet folk fra ind- og udland, der snitter, laver sløjd, arbejder i træ, drejer og meget mere. Vi ligger ud med en af de største danskere; Frank Egholm.

frank egholm snitte

Hvis du vil i gang med at snitte, så er du velkommen til at følge med i de kommende mange måneder, hvor vi kigger på snitning i forskellige niveauer. 

kom i gang med at snitte

Savner du at snitte andet end en ske, så er bogen Classic Whittling, Basic Techniques And Old-Time Projects en bog der får dig videre med projekterne.

classic whittling rick weibe bog om snitning

Vi har interviewet en masse personer der snitter. En af dem er Jens Katballe der foruden at lave flotte snitte-projekter også er en ferm trædrejer på vippelad.

jens katballe

Du kan finde træ til snitning i Naturstyrelsens skove, men hvis du vil have større eller mere varierede stykker træ, så kan du også købe til dine snitte-projekter.

traemandens traesalg

Hvis du vil prøve at snitte, er Täljogram måske en god måde at komme i gang på. Täljogram tilbyder snitning på abonnement, og hver kasse indeholder alt, du skal bruge til månedens snitteprojekt.

snitning paa abonnement taeljogram

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia