Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Bøger/Film

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Umiddelbart lover titlen alene, at der her er tale om den første og til dato eneste - i hvert fald danske - guide til fjeldområderne omkring Sveriges højeste fjeld Kebnekaise i svensk Lapland.

kebnekaisefjeldene boganmeldelse

Monsen på villspor er en norsk serie med friluftsmennesket og eventyreren Lars Monsen, der bliver sat af et ukendt sted, og som så skal finde i mål.

monsen på vildspor

Bushcraft i Norden er skrevet af Mr. Bushcraft himself. Du får ikke en bedre læremester end Jesper Hede. Hans bog giver dig et godt indblik i, hvad bushcraft er for en størrelse.

bushcraft i norden

4 bøger om at tørrer mad til vandring og friluftsliv, og hvilke retter du kan lave og tage med på tur. Forfatterne er Michelle Keogh, Eric Tornblad og David Kihlberg og nogle bøger, vi alle burde have støende på vores hylder.

bøger om mad til vandring

Roger Phil er igen på banen med en bog om Danmarks bjerge. Den humoristiske forfatter guider os rundt på solskinsøen fra små varder, og op til hvor det giver et sus i maven (hos folk der har højdeskræk).

boganmelelse af bornholms bjerge

Kortlægning af Danmark tager os på en historisk rejse, fra 3500 f.Kr. og op til 1800 tallet. Den kæmpestore, flot illustreret bog, er meget inspirerende og et must have, for alle der interesserer sig for kort.

boganmeldelse kortlaegningen af danmark

The Art Of Whittling eller Konsten At Täljaer skrevet af Niklas Karlsson, der også har bloggen/shoppen ahardslojdlife.se. Bogen er tænkt som en guide, til dig der gerne vil kreere ting med hænderne.bogen findes på svensk og engelsk.

THE ART OF WHITTLING BOGANMELDELSE

Outdooratlas Hærvejen er et komplet kort over hele vandreruten og cykelruten. Kortene er 1:50.000 og bogen er delt ind i 3 sektioner fra Hirtshals/Frederikshavn til Viborg og fra Viborg til Padborg.

outdooratlas hærvejen fra calazo

Vi har fundet gode film om friluftsliv, vandring og outdoor, som du endelig har tid til at se. De fleste ligger på streamingtjenester men få skal du købe, og støve din gamle DVD af (eller se om du har et DVD-drev i computeren).

film om vandring friluftsliv, outdoor og vandring

Bogen “Pileflet” er en guide til dyrkning, høst og projekter i pil. Forfatteren Jenny Crisp gennemgår udførligt og let alle trin, så du kan komme i gang med spændende pileflet.

boganmeldelse pileflet

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Nalgene
Trangia