Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Mad

Læs vores gratis Outdoor Magasin:

Adventure Menu er et tjekkisk firma, der laver mad til friluftsliv og vandreture, men det er ikke frysetørret. Det kan give afveksling på længere vandringer. Tandoori Quinoa er vegetarisk.

adventure menu tandoori quinoa

Madanmeldelse af Adventure Menu

Jeg er ikke vegetar, men Tandoori Quinoa er en vegetarisk ret. Jeg kan være bekymret for, om “der nu er nok til mig, der spiser kød” i sådan en ret, men det går fint. Jeg har prøvet at spise vegetarisk i nogle dage (alle måltider), og jeg lever da stadig.

Adventure Menu laver en masse spændende retter, der ikke er frysetørret, og denne skulle jeg da prøve. Jeg forventer noget ekstra smag, når det er vegetarisk. Jeg forventer god konsistens og spændende indhold.

Tandoori Quinoa indeholder det meste. Retten smager godt, og konsistensen er fin. Ikke prangende men fin. Jeg bliver mæt på den der sushi-agtige måde, hvor maven ikke er proppet, men tilpas.

Tilberedning af Adventure Menu

Jeg har mit Jetboil MiniMo med i fjeldet og hælder retten og en lille smule vand i. Jeg sætter Jetboilen på lavt blus og væbner mig med tålmodighed. Jeg skal ikke skrue op! Det skal nok blive varmt.

Jeg rører nu og da, og kort tid efter er retten klar. Den er ikke brændt på, og det kræver såmænd heller ikke meget vand efterfølgende for at gøre MiniMoen ren. Det er ret fedt.

Dommen

Jeg kunne godt finde på at tage Tandoori Quinoa fra Adventure Menu med på tur igen, som et godt supplement. Jeg tænker dog, at den passer mig bedre som en frokostret end til aftensmad, da mæthedsfornemmelsen er let. Om aftenen vil jeg nemlig gerne have et mere solidt måltid.

Læs også

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia