Forsiden

Friluftsliv

Grej & udstyr

Info & viden

Ture & Kurser

Magasin & Medier

Outsite

Om Outsite

Hjemmesiden Outsite stilles gratis til rådighed og kan benyttes af alle. Hvis du opretter dig som gratis bruger, kan du bl.a oprette tråde og skrive indlæg i debatten i Outsites forum. Du kan vælge at støtte Outsite ved at melde dig ind i Outsite+ Så får du samtidig rabat i en række outdoorbutikker, gratis vandreture, rabat på kurser og meget mere. Du kan også vælge OutsiteX og OutsiteU, der koster mere, men som i den grad åbner døren til nye oplevelser.

om outsite.dk

Outsite

Outsites brugere har siden 1995 været med til at inspirere dansk friluftsliv med artikler om vandring samt gode råd i forummet. Outsites formål er at udbrede kendskabet til og interessen for friluftsliv og outdoor. Ligesom den gang er det også her - mange år efter - den vej, vi går. Outsite er et tilbud til alle. Hvad enten du er nybegynder og aldrig har været på tur, eller om du er ekspert og har 100.000 km. i vandrestøvlerne, er der plads til dig.

Christian er Outsites chefredaktør. Han lægger mange timer i siden hver uge. Christian arbejder samtidig med Magasinet Outsite og er instruktør på en række kurser.

Outsite har en række super dygtige turledere og entusiastiske frivillige, som du kan møde på ture, kurser eller som forfattere i Magasinet Outsite.

Hvis du har lyst til at blive en del af Outsites fællesskab af aktive, er du velkommen. Vi kan altid bruge flere frivillige. Det gælder både dig, der vil lave ture for vores plusmedlemmer, og det gælder dig, der har mod på mere og har basis i orden.

Hvis du har spørgsmål til Outsite, skriver du til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Har du spørgsmål til en specifik tur, skriv til den konkrete turleder.

Se Outsites profil hos CVR registret.

Se i øvrigt videoen om Outsite:

N.B.! Det er ikke tilladt at kopiere Outsites koncept og ture!

Jetboil gasbrænder
Fjeld og Fritid
Sea To Summit
B-Wild outdoorbutik
MSR Outdoorudstyr
Pro-Outdoor

 

Teva vandresandaler
Friliv outdoorbutik
Nordisk Outdoor
OutdoorPro
Aclima
SpejderGEAR

 

YETI soveposer og jakker
Friluftsland
Sea To Summit frysetørret mad
Leave No Trace
EXPED liggeunderlag og rygsæk
Slagelse Camping og Outdoor Center

 

Patagonia
Outdoor45
Therm a rest
Survivalstore
Eventyrsport
Trangia